Offshore & Energy

OPLOSSINGEN VOOR DE OFFSHORE & ENERGIE SECTOR

De wereldwijde offshore & energie is een dynamische en innovatieve industrie. Dat vraagt om gietstukken, ontwerpen en legeringen van de allerhoogste kwaliteit. Met de kennis van goed opgeleide medewerkers weet Van Voorden steeds tot het beste resultaat te komen. Wij beschikken over meer dan honderd jaar aan ervaring als het aankomt op het leveren van complexe gietstukken met een maximale gietgewicht van 32 ton, zeker ook voor de offshore & energie markt.

 

Wij vertellen u graag meer over de oplossingen die wij ontwikkelen voor de offshore & energie markt. Lees dus snel verder en neem bij vragen of interesse geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op

 

 

HOOGSTE KWALITEITSNIVEAU

Als erkende toeleverancier voor de offshore & energie markt leveren wij al jaren maatwerk oplossingen aan verschillende opdrachtgevers. Door de technologische evoluties in de offshore & energie markt gaan wij continu op zoek naar de hoogst mogelijke kwaliteitsniveaus en de meest innovatieve ontwerpen. Het is dan ook dat, wanneer de specificaties van slijtage, slagvastheid of treksterkte stijgen naar de extreme niveaus die offshore-toepassingen vereisen, wij - Van Voorden Foundry - op ons best zijn!

 

Binnen de markt voor offshore & energie bieden wij verschillende oplossingen. Zo gieten wij tot

32 ton zowel ferro als non-ferro materialen. Dit zijn dan met name:

  • Gietijzer
  • Gietstaal
  • Roestvast staal
  • Nikkel Aluminium Brons (CU3)

 

Kortom, of het nu gaat om kabelschijven, kettingschijven, kapflenzen, scharnierpunten of kraanhaken, wij helpen u graag verder op weg met uw vraagstuk binnen de offshore & energie markt.

 

Vraag hier direct een offerte aan!

 

 

LEGERINGEN
Op het gebeid van legeringen ontwikkelen wij voor de offshore & energie markt ook speciale legeringen met in-house warmtebehandelingsprogramma's. Dit resulteert in een extreem betrouwbaar en duurzaam gietstuk in elk soort gietijzer, gietstaal, roestvast staal of NiAlBrons.

 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Offshore & Energy
Offshore & Energy
Offshore & Energy

 

Key facts over Van Voorden Foundry

  • Een gietcapaciteit van 32 ton
  • 6 ovens
  • In-house hittebehandelingen
  • In-house bewerkingsfaciliteiten
  • In het bezit van alle benodigde certificaten

 

Bent u actief in de offshore & energie markt en wilt u graag meer weten over ons gietproces of ons bedrijf in het algemeen? Lees dan verder op een van onderstaande pagina’s:

 

Vragen of opmerkingen?
Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie een specifieke vraag of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden voor de offshore & energie markt? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan per mail via foundry@vanvoorden.nl of telefonisch via: +31 (0)418 - 57 12 00. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

<widget><id>61</id><onload>onLoadForm</onload></widget>