Over ons

Meer dan 100 jaar klaar voor de toekomst!


Van Voorden Foundry is een toonaangevende, moderne, Nederlandse gieterij die op grote schaal gietstukken produceert volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Betrouwbare partner
Van Voorden Foundry staat voor Dutch-Made, expertise en kwaliteit. Dat, samen met een internationale focus en een uitstekende reputatie, zijn de geheimen van ons succes. Met onze productielocatie aan de Bossekamp in Zaltbommel - Nederland en een verkoopkantoor in Bochum - Duitsland, zijn wij goed vertegenwoordigd in staal gieten.

 

Als gieterij zijn we actief in een breed scala van industrieën en markten. Onze efficiënte productiewijze garandeert u van hoogwaardig gietwerk. De hoogwaardige, gegoten gietstukken kunnen worden geleverd volgens certificering van alle erkende kwalificatiebureaus, zoals Lloyds Register, Bureau Veritas, ABS en DNV-GL. Kortom, samenwerken met Van Voorden Foundry staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

 

De geschiedenis van Van Voorden Foundry
In onze geschiedenis van meer dan 100 jaar hebben wij bewezen zaken te doen op basis van nauwe samenwerking, met een groot aantal nationale en internationale klanten. Wilt u meer weten over de historie van ons bedrijf en hoe het zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld? Bekijk dan de uitgebreide tijdlijn met belangrijke mijlpalen uit onze geschiedenis.

 

Neem contact met ons op voor al uw industrieel gietwerk!