Bedrijfsprofiel

Van Voorden Foundry werd in 1912 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardig industrieel gietwerk in zowel Ferro als non-Ferro materialen tot 32 ton gietgewicht. De marktsegmenten waarin Van Voorden opereert zijn de bagger en mijnbouwscheepsbouwoffshore & energie, zware industrie en petrochemie. Ons brede assortiment legeringen bestaande uit gietstaal, gietijzer, roestvaststaal en Nikkel-Aluminium-Brons is uniek.

 

Het specialisme van Van Voorden kenmerkt zich door jarenlange ervaring en het continu blijven investeren in mens, kennis en machine. Hierdoor kan Van Voorden snel en adequaat inspelen op de wensen van haar klanten en meedenken over toekomstige vraagstukken. Ons productieproces is optimaal ingericht en er wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste machines en technieken. Zo beschikt Van Voorden over zes inductieovens, een 5-assige CNC zandfrees voor modellen, een gigantische lintzaag, warmtebehandelingsmogelijkheden en bewerkingsmogelijkheden.

 

Leverbetrouwbaarheid
Wij zijn een betrouwbare leverancier van hoogwaardige gietstukken en dat maken we waar. Onze hoge leverbetrouwbaarheid wordt continu gemeten en er vinden structureel acties plaats om de leverbetrouwbaarheid verder te verbeteren. Wij realiseren ons terdege dat u geen vertraging kunt oplopen in uw project. Onze klanten beamen onze hoge leverbetrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Kortom, alleen maar winnaars!

 

Economisch en Sociaal
Van Voorden Foundry biedt aan ongeveer 40 medewerkers werk en inkomen. Van deze verantwoordelijkheid zijn wij ons bewust. Daarnaast vormen de medewerkers van Van Voorden Foundry een hecht team. Initiatieven die bijdragen aan de versterking van dit teamgevoel worden door Van Voorden Foundry gestimuleerd. Tevens zijn wij, ook vanuit onze holding, actief in lokale initiatieven zoals de Andus Vrijstad Vianen Loop in Vianen.

 

 

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

 

 

Van Voorden Foundry, voor al uw industrieel gietwerk!

Bedrijfsprofiel
Bedrijfsprofiel
Bedrijfsprofiel